Catering, Seminar & Selskap
Vi kan tilby mat for selskap, møter, kurs etc., som catering eller
her på Stammen.
Minimum antall 10 personer
Vi prøver så langt det lar seg gjøre å bruke lokale og økologiske råvarer. Grønnsaker kjøper vi ofte fra Grønt fra Grindal eller Rågo, mel fra Gullimunn som dyrker økologisk urkorn på Innherred, og vi bruker norsk quinoa fra Smak av Innlandet. Kaffe kjøper vi som oftest fra Innerøy kaffebrenneri.
Priser:
Buffet, inkudert dessert, kaffe/te: 350
Gryte m tilbehør: 200
Suppe m brød og smør:150
Buffet
Dette er forslag på buffetsammensetninger, men om du har andre ønsker enn det som står her, kan vi tilpasse menyen etter dine ønsker.
Om du ønsker det kan vi servere forrett først, så det blir en slags treretters middag i buffet-stil.
Alternativ 1
Forrett: Tyrkisk suppe med persille/sitron/hvitløk topping
Kisir (tyrkisk rett med tomat, persille etc). Laget med hirse
Vegansk Lasagne
Gresk salat med vegansk feta, rødløk, tomat, agurk
Focaccia med soltørket tomat
Pesto
Oliven
Syltet paprika
Tsatziki
Allergener: Soya, gluten
Alternativ 2
Forrett: Thai agurksalat med peanøtter
Thaicurry (forskjellige grønnsaker som er i sesong – i currysaus)
Bohvete og hirse eller quinoa med friske urter
Grønnsaker i tandorisaus
Quinoasalat
Peanøttsaus
Allergener: peanøtter, soya
Alternativ 3
Forrett: Madrass curry suppe, papadam
Alo Gobi Masala (Mild gul curry med potet og blomkål)
Matar Masala (tomatbasert indisk gryte med erter)
Quinoapulao
Tomatchutney
Mintchutney
Papadam
Raita
Peanøttsalat
Allergener: peanøtter, soya, sennep
Alternativ 3
Forrett: Tomatsuppe med focaccia eller annet brød
Chilli sin carne
Hirse, bokhvete eller quinoa med friske urter
Enchilladaform
Pico de Gallo (frisk meksikansk salat med tomat, rødløk, koriander, lime etc)
Salsa
Ertedip
Ostesaus vegan style
Nachochips
Pizzasopp
Allergener: selleri, gluten
Alternativ 4
Forrett: Gulrot og ingefærsuppe med brød og ramsløkpesto eller vegansk smør
Veganske vøttkaker
Ovnsbakte grønnsaker
Soppsaus
Fermentert gulrot og ingefær
Syltet rødløk
Tyttebærsyltetøy
Allergener: Soya, sennep, gluten
Alternativ 5
Tangalao
Focaccia
Friskegrateng
Råkostsalat
Potet
Agurksalat
Allergen: gluten (hvete)
Desserter
Inkludert i buffetene er det en dessert. Du kan velge mellom:
Panna cotta med bærsaus og karamelliserte valnøtter
Sjokoladepudding med vaniljesaus
Karamellpudding
Eplepai med krem
Pærepai med krem
Sjokoladekake
Gulrotkake
Kanelkake
Fruktsalat med krem
Eton Mess
Buffetene koster 350 kr per person og det inkluderer kaffe/te og dessert.
Det er mulig å bare ha buffet uten kaffe og dessert. Da koster det 300 kr per person.
For kun kaffe/te og noe søtt/dessert koster det 100 kr per person.
Bananpannekaker
Vi kan tilby bananpannekaker med syltetøy, eplesmør og solsikkefacon. 35 kr per stykk, eller spis så mye du vil for 175 kr
Ostetallerken
Vi kan tilby vegansk ostetallerken. Ostene blir ofte laget av nøtter og frø, og vi bruker forskjellige fermenteringsteknikker. De blir servert med forskjellig tilbehør som nøtter, tørket frukt, eplechutney og/eller sirup med forskjellige smaker fra skogen. Hjemmelaget brød og knekkebrød.
4 forskjellige oster: 150 kr per pers
7 forskjellige oster: 250 kr per person
10 forskjellige oster: 350 kr per person
Suppe
Suppene blir servert med hjemmelaget brød og vegansk smør eller pesto. For eksempel:
Gulrot-og ingefærsuppe
Soppsuppe
Tyrkisk linsesuppe
Indisk dal
Brokkolisuppe
Tomatsuppe
Blomkålsuppe
“La kokken overraske deg”: Ei suppe som ikke står her, men som vi kan lage ut fra hva vi føler oss inspirert til og hva vi har av råvarer. Du kan også komme med ønsker 🙂
Pris per person: 150 kr
Gryte
Grytene blir servert med brød eller noe annet tilbehør som norsk quinoa, hirse eller bokhvete, og salat.
Tangalao
Vegansk bacalao med havets sorte gull…tang!
med brød og smør
inneholder gluten (hvete/spelt). Si fra om du ønsker glutenfritt alternativ.
Heksegryte
Fyldig gryte med forskjellige rotgrønnsaker. Som heksa bruker vi også spiselige vekster som vi finner i skogen 🙂
Inneholder cashewnøtter, soya, sennep, sesam
Sopp Stroganoff
med sylteagurk og rødbeter, salat
Inneholder sennep
Chilli sin Carne
En meksikansk tomatbasert gryte med bl.a bønner, gulrot, selleri og kakao
Inneholder selleri
Avi-curry
En innsiktsfull gryte med forskjellige grønnsaker i plantemelk og cashewnøtter
Inneholder cashewnøtter og soya
Madrass curry
Denne gryta er laget med Madras curry, sennepsfrø, plantemelk og forskjellige grønnsaker
Inneholder sennep
Alo Gobi Masala
Klassisk indisk rett med potet og blomkål
Inneholder sennep
Matar Masala
Indisk, tomatbasert gryte med erter og potet
med ris og salat
Inneholder sennep
Thaigryte
Rød eller grønn curry med grønnsaker, kokosmelk og peanøttsmør
Inneholder peanøtter
“La kokken overraske deg”: Ei gryte som ikke står her, men som vi kan lage ut fra hva vi føler oss inspirert til og hva vi har av råvarer. Du kan også komme med ønsker 🙂
Pris per person: 200 kr
Brød og pålegg – buffet
Vi kan tilby hjemmelaget brød, knekkebrød og vegansk pålegg i forskjellige varianter.
Forskjellig pålegg du kan velge mellom
Ovnsbakt LEVEpostei med sylteagurk og rødbeter (s)
Vakrell i tomat (s)
Gulrotlaks (s)
Veggsalat (s)
Rødbetsalat (s)
Aubergin sursild (se)
Aubergin tomatsild (se)
Aubergin karrysild (se, s)
Aubergin sennepsild (se, s)
Vrie med eplechutney (n-cashew)
Forskjellige oster
Marmelade
Velg 4 forskjellige pålegg: 150 kr per pers
Velg 7 forskjellige pålegg: 250 kr per person
Velg 12 forskjellige pålegg: 350 kr per person
Vi kan lage forskjellig type brød, for eksempel: surdeigsbrød, hvetebrød, fermentert bokhvetebrød (glutenfritt), og bokhvetebrød med valnøtter.
Allergener: Nøtter (valnøtt, cashew, hasselnøtt) =n-, Gluten=g, Soya=s, Sennep=se