Catering, Seminar & Selskap

Vi kan tilby mat for selskap, møter, kurs etc., som catering eller
her på Stammen.
Minimum antall 10 personer

Vi prøver så langt det lar seg gjøre å bruke lokale og økologiske råvarer. Grønnsaker kjøper vi ofte fra Grønt fra Grindal eller Rågo, mel fra Gullimunn som dyrker økologisk urkorn på Innherred, og vi bruker norsk quinoa fra Smak av Innlandet. Kaffe kjøper vi som oftest fra Innerøy kaffebrenneri.

Priser:
Buffet, inkudert dessert, kaffe/te: 350
Gryte m tilbehør: 200
Suppe m brød og smør:150

Buffet

Dette er forslag på buffetsammensetninger, men om du har andre ønsker enn det som står her, kan vi tilpasse menyen etter dine ønsker.

Om du ønsker det kan vi servere forrett først, så det blir en slags treretters middag i buffet-stil.

Alternativ 1

Forrett: Tyrkisk suppe med persille/sitron/hvitløk topping

Kisir (tyrkisk rett med tomat, persille etc). Laget med hirse
Vegansk Lasagne
Gresk salat med vegansk feta, rødløk, tomat, agurk
Focaccia med soltørket tomat
Pesto
Oliven
Syltet paprika
Tsatziki

Allergener: Soya, gluten

Alternativ 2

Forrett: Thai agurksalat med peanøtter

Thaicurry (forskjellige grønnsaker som er i sesong – i currysaus)
Bohvete og hirse eller quinoa med friske urter
Grønnsaker i tandorisaus
Quinoasalat
Peanøttsaus

Allergener: peanøtter, soya

Alternativ 3

Forrett: Madrass curry suppe, papadam

Alo Gobi Masala (Mild gul curry med potet og blomkål)
Matar Masala (tomatbasert indisk gryte med erter)
Quinoapulao
Tomatchutney
Mintchutney
Papadam
Raita
Peanøttsalat

Allergener: peanøtter, soya, sennep

Alternativ 3

Forrett: Tomatsuppe med focaccia eller annet brød

Chilli sin carne
Hirse, bokhvete eller quinoa med friske urter
Enchilladaform
Pico de Gallo (frisk meksikansk salat med tomat, rødløk, koriander, lime etc)
Salsa
Ertedip
Ostesaus vegan style
Nachochips
Pizzasopp

Allergener: selleri, gluten

Alternativ 4

Forrett: Gulrot og ingefærsuppe med brød og ramsløkpesto eller vegansk smør

Veganske vøttkaker
Ovnsbakte grønnsaker
Soppsaus
Fermentert gulrot og ingefær
Syltet rødløk
Tyttebærsyltetøy

Allergener: Soya, sennep, gluten

Alternativ 5

Tangalao
Focaccia
Friskegrateng
Råkostsalat
Potet
Agurksalat

Allergen: gluten (hvete)

Desserter

Inkludert i buffetene er det en dessert. Du kan velge mellom:

Panna cotta med bærsaus og karamelliserte valnøtter
Sjokoladepudding med vaniljesaus
Karamellpudding
Eplepai med krem
Pærepai med krem
Sjokoladekake
Gulrotkake
Kanelkake
Fruktsalat med krem
Eton Mess

Buffetene koster 350 kr per person og det inkluderer kaffe/te og dessert.

Det er mulig å bare ha buffet uten kaffe og dessert. Da koster det 300 kr per person.

For kun kaffe/te og noe søtt/dessert koster det 100 kr per person.

Bananpannekaker

Vi kan tilby bananpannekaker med syltetøy, eplesmør og solsikkefacon. 35 kr per stykk, eller spis så mye du vil for 175 kr

Ostetallerken

Vi kan tilby vegansk ostetallerken. Ostene blir ofte laget av nøtter og frø, og vi  bruker forskjellige fermenteringsteknikker. De blir servert med forskjellig tilbehør som nøtter, tørket frukt, eplechutney og/eller sirup med forskjellige smaker fra skogen. Hjemmelaget brød og knekkebrød.

4 forskjellige oster: 150 kr per pers
7 forskjellige oster: 250 kr per person
10 forskjellige oster: 350 kr per person

Suppe

Suppene blir servert med hjemmelaget brød og vegansk smør eller pesto. For eksempel:

Gulrot-og ingefærsuppe
Soppsuppe
Tyrkisk linsesuppe
Indisk dal
Brokkolisuppe
Tomatsuppe
Blomkålsuppe

“La kokken overraske deg”: Ei suppe som ikke står her, men som vi kan lage ut fra hva vi føler oss inspirert til og hva vi har av råvarer. Du kan også komme med ønsker 🙂

Pris per person: 150 kr

Gryte

Grytene blir servert med brød eller noe annet tilbehør som norsk quinoa, hirse eller bokhvete, og salat.

Tangalao

Vegansk bacalao med havets sorte gull…tang!

med brød og smør

inneholder gluten (hvete/spelt). Si fra om du ønsker glutenfritt alternativ.

Heksegryte

Fyldig gryte med forskjellige rotgrønnsaker. Som heksa bruker vi også spiselige vekster som vi finner i skogen 🙂

Inneholder cashewnøtter, soya, sennep, sesam

Sopp Stroganoff

med sylteagurk og rødbeter, salat

Inneholder sennep

Chilli sin Carne

En meksikansk tomatbasert gryte med bl.a bønner, gulrot, selleri og kakao

Inneholder selleri

Avi-curry

En innsiktsfull gryte med forskjellige grønnsaker i plantemelk og cashewnøtter

Inneholder cashewnøtter og soya

Madrass curry

Denne gryta er laget med Madras curry, sennepsfrø, plantemelk og forskjellige grønnsaker

Inneholder sennep

Alo Gobi Masala

Klassisk indisk rett med potet og blomkål

Inneholder sennep

Matar Masala

Indisk, tomatbasert gryte med erter og potet

med ris og salat

Inneholder sennep

Thaigryte

Rød eller grønn curry med grønnsaker, kokosmelk og peanøttsmør

Inneholder peanøtter

“La kokken overraske deg”: Ei gryte som ikke står her, men som vi kan lage ut fra hva vi føler oss inspirert til og hva vi har av råvarer. Du kan også komme med ønsker 🙂

Pris per person: 200 kr

Brød og pålegg – buffet

Vi kan tilby hjemmelaget brød, knekkebrød og vegansk pålegg i forskjellige varianter.

Forskjellig pålegg du kan velge mellom

Ovnsbakt LEVEpostei med sylteagurk og rødbeter (s)

Vakrell i tomat (s)
Gulrotlaks (s)
Veggsalat (s)
Rødbetsalat (s)
Aubergin sursild (se)
Aubergin tomatsild (se)
Aubergin karrysild (se, s)
Aubergin sennepsild (se, s)
Vrie med eplechutney (n-cashew)
Forskjellige oster
Marmelade

Velg 4 forskjellige pålegg: 150 kr per pers
Velg 7 forskjellige pålegg: 250 kr per person
Velg 12 forskjellige pålegg: 350 kr per person

Vi kan lage forskjellig type brød, for eksempel: surdeigsbrød, hvetebrød, fermentert bokhvetebrød (glutenfritt), og bokhvetebrød med valnøtter.

Allergener: Nøtter (valnøtt, cashew, hasselnøtt) =n-, Gluten=g, Soya=s, Sennep=se