Catering, Seminar & Selskap

We provide vegan and organic catering for you!

24130077_1864353467209929_507286284973370287_o

Visste du..

At vi brygger vårt eget øl ved navn Løv?

At vi også eksperimenterer med ingefærøl, vannkefir og kombucha? 

At vi har 3-5 kulturelle arrangement hver uke? 

At all mat og drikke er vegansk? og en god del økologisk? 

At vi har vegansk buffet hver fredag kl 17-19 med nye retter hver uke?

At vi redder helt fin og brukbar frukt og grønt som egentlig skulle blitt kastet?

 

MENY

  • Vi kan tilby mat for selskap, møter, kurs etc.

    som catering eller her på Stammen.

    Minimum antall 10 personer

     

    Treretters middag 300,-

    1:

    Forrett

    Indisk cutlet

                Indisk burger med tomatchutney og raita

               

    Hovedrett

    Alo Gobi

                Mild indisk gryte med potet og blomkål

     

    *Inneholder sennep

     

    Dessert

    Sjokoladekake

     

    *Inneholder gluten (hvete)

     

    2:

    Forrett

    Madrass curry suppe

                Serveres med hjemmebakt brød og smør

     

    *Inneholder  sennep. Brødet inneholder sennep og gluten (hvete, rug, emmer)       

               

    Hovedrett

    Alo matar masala

                Tomatbasert indisk gryte med erter og potet

     

    Dessert

    Black bean brownie med peanøtter og bananis

     

    *Inneholder peanøtter

     

     

    3:

    Forrett

    Gulrot-og-ingefærsuppe med hjemmebakt brød og ramsløkspesto

     

    Hovedrett

    Norsk «Husmannskost» i en dyrevennlig vri

    Soyabiff og/eller «Køtt»kaker, ovnsbakte grønnsaker, soppsaus, ertestuing, tyttebærsyltetøy, fermentert gulrot og ingefær, syltet rødløk

     

    *Inneholder soya, sennep, sesam, peanøtter

     

    Dessert

    Marengs, krem og friske bær

     

    4:

    Forrett

    Stekte polentatriangler med grønnsaker og peanøttsaus

     

    *Inneholder peanøtter

     

    Hovedrett

    Thai curry

                Rød eller grønn curry med grønnsaker, kokosmelk og peanøttsmør

               

    *Inneholder peanøtter

     

    Dessert

    Varm eplepai med bananis

     

    *Inneholder gluten (hvete)

     

    5:

    Forrett

    Tomatsuppe

                Serveres med hjemmebakt brød

               

    *Brødet inneholder gluten (hvete, rug, emmer)

     

    Hovedrett

    Lasagne

                Serveres med focaccia og salat

     

    *Brødet inneholder gluten (hvete)

     

    Dessert

    Panna cotta med smak av sitron og kanel

                Serveres med bærsaus og karamelliserte valnøtter

     

    *Inneholder valnøtter

     

    6:

    Forrett

    Nachos med ostesaus og salsa

     

    Hovedrett

    Chilli sin Carne

                En meksikansk tomatbasert gryte med bl.a bønner, gulrot, selleri og kakao

               

    *Inneholder selleri

     

    Dessert

    Sjokolademousse med friske bær

     

    7:

    Forrett

    Tyrkisk suppe, hjemmebakt brød med ramsløkpesto

                Med smak fra det tyrkiske kjøkken og toppes med persille/sitron og hvitløk

               

    *Brødet inneholder gluten (hvete, spelt, rug, emmer)

     

    Hovedrett

    Tangalao, forcaccia med soltørket tomat og oliven

                Vegansk bacalao med havets sorte gull…tang! med brød og smør

     

    *Brødet inneholder gluten (hvete/spelt).

    Dessert

    Varm pærepai med bananis

               

    *Inneholder gluten (hvete)

               

    8:

    Forrett

    Bananpannekake

                Små tykke pannekaker, hjemmelaget blåbærsyltetøy og solsikkefacon

     

    *Inneholder gluten (hvete)

               

    Hovedrett

    Sopp Stroganoff

                med sylteagurk, rødbete og friske urter

               

    *Inneholder sennep

     

    Dessert

    Gulrotkake

     

    *Inneholder gluten (hvete)

     

    9:

    Forrett

    Brennesle-og skvalderkålsuppe

                serveres med hjemmebakt brød og ramsløkpesto

     

    *Brødet inneholder gluten (hvete, rug, emmer, bygg)

     

    Hovedrett

    Heksegryte

                Fyldig gryte med rotgrønnsaker og skogens vekster.

     

    *Inneholder nøtter (hassel), soya, sennep, sesam

     

    Dessert

    Panna cotta med smak av skogen

                Serveres med bærsaus eller sirup og karamelliserte valnøtter

     

    *Inneholder valnøtter

     

    Grytene kan serveres med enten hirse, bokhvete eller quinoa.

    Det er også mulig med «Mix&Match»: velg hvilken forrett, hovedrett og dessert som du vil ut fra hva som står på menyen:-)

    “La kokken overraske deg”: Ei gryte som ikke står her, men som vi kan lage ut fra hva vi føler oss inspirert til og hva vi har av råvarer.

     

    Det er også mulig å bestille bare en eller to av rettene:

    Kun forrett – 100kr

    Kun hovedrett – 200kr

    Kun dessert – 70kr

     


     

    Suppe og hjemmebakt brød med smør eller pesto 150,-

    Vi kan tilby en av følgende supper:

     

    Gulrot-og ingefærsuppe

    Soppsuppe

    Tyrkisk linsesuppe

    Indisk dal 

    Brokkolisuppe

    Tomatsuppe

    Blomkålsuppe

    Madrass currysuppe

     

    Eller “La kokken overraske deg” med ei suppe som ikke står her, men som vi kan lage ut fra hva vi føler oss inspirert av og hva vi har av råvarer.

     

    Alle suppene kommer som en rikelig porsjon og serveres med hjemmebakt brød og smør.

    Inneholder gluten (hvete/spelt/rug). Om du vil ha glutenfritt alternativ, gi oss beskjed, så kan vi ordne det 🙂

     


     

    Tapas Buffet 300kr pr person

    Forskjellige retter, som for eksempel

    • Tyrkisk linsesuppe med persille/sitron/hvitløk topping
    • Kisir laget med hirse (tyrkisk rett med tomat, persille etc)
    • Gresk salat med vegansk feta, rødløk, tomat, agurk
    • Focaccia med soltørket tomat
    • Oliven
    • Rød og grønn pesto
    • Fylt pizzasopp
    • Syltet paprika
    • Aioli

     

    *Inneholder soya, gluten (hvete)

     


     

    Småmat 80 kr per person

     

    Vegonadesmørbrød

                Vegansk «kjøtt»kake på hjembakt brød, ertestuing, stekt sopp og syltet rødløk

               

    *Inneholder gluten (hvete, emmer, rug)

     

    Rundstykke eller sandwich

                 med forskjellig pålegg. Ta kontakt for mer info

     

    *Inneholder gluten

               


     

    Gryte m/ ris og salat 150,-

     

    Pasifistens Høstgryte

    Fyldig gryte med rotgrønnsaker. Siden disse grønnsakene holder seg langt utover året, kan vi også tilby denne gryta ikke bare om høsten, men nesten hele året).

     

    *Cashewnøtter, soya, sennep, sesam 

     

    Sopp Stroganoff

    Med ris eller potetmos, sylteagurk og rødbeter, i tillegg til salat

     

    *Sennep

     

    Chilli sin Carne

    En meksikansk tomatbasert gryte med bl.a bønner, gulrot, selleri og kakao

     

    *Selleri

     

    Avi-curry

    En innsiktsfull gryte med forskjellige grønnsaker i plantemelk og cashewnøtter

     

    *Cashewnøtter og soya

     

    Løve-gryte

    Denne gryta har samme farge som dyrenes konge. Den er gul og mild. Laget med Madras curry, sennepsfrø, plantemelk og forskjellige grønnsaker.

     

    *Sennep

     

    Alo Gobi Masala

    Klassisk indisk rett med potet og blomkål

     

    *Sennep

     

    Chole Masala

    Indisk, tomatbasert gryte med kikerter

     

    *Sennep

     

    Thaigryte

    Rød eller grønn curry med grønnsaker, kokosmelk og peanøttsmør

    *Peanøtter

     

    Eller “La kokken overraske deg”  med ei gryte som ikke står her, men som vi kan lage ut fra hva vi føler oss inspirert av og hva vi har av råvarer.

     

    Du kan også komme med egne ønsker 🙂 

     


     

    TEMABUFFET 300,-

    Vi kan tilby buffet med litt forskjellige retter, små og store, så gjestene har litt å velge mellom. I buffetene er det også inkludert kaffe/te og dessert. 

    Vi pleier å lage buffeten etter ulike tema. 

    Eksempel:

    Indisk

    Norsk Husmannskost

    Thai

    Tex Mex

    Mat fra middelhavslandene

    Italiensk

     

    Eller “La kokken overraske deg”: Vi kan lage det vi føler oss inspirert til i øyeblikket og hva vi har tilgjengelig av råvarer.

     

    Eksempel på dessert kan være:

    Sjokoladekake

    Kanelkake

    Gulrotkake

    Eplekake

    Blåbærpai

    Rispudding med sitron og kanel

    Sjokoladepudding med vaniljesaus

    Chiapudding med vaniljesaus

    Fruktsalat og krem

     

    *Sjokoladekake, kanelkake, gulrotkake, eplekake og blåbærpai inneholder allergenet gluten (hvete/spelt)

     


    Næringsrik frokost 150,-

    Hirsegrøt

    Quinoasalat

    Smoothie

     


    Rundstykkefrokost 150,-

    Hjemmelaget rundstykker

    Bønnepostei

    Gulrotkrem

    Soltørkatomatpostei

    Grønt tilbehør (tomat,agurk o.l.)

    Assortert frukt

     


     

    For spørsmål og bestilling

    send oss en mail på stammencafe@gmail.com

    eller ring 971 45 213

     

    ***english***

     

    We can offer food for parties, meetings, courses etc., such as catering or here at the Stammen.

     

    PS: Minimum number of 10 people

     

    The dishes are served with either millet, buckwheat or quinoa.

     

    Three-course dinner 300,-

     

    1:

    Appetizer

    Indian cutlet

                Indian burger with tomato chutney and raita

     

    Main course

    Alo Gobi

                Mild Indian curry with potato and cauliflower

     

    *Contains mustard

     

    Dessert

    Chocolate cake

     

    *Contains gluten (wheat)

     

    2:

    Appetizer

    Madrass curry soup

                Served with home-baked bread and butter

     

    *The bread contains mustard and gluten (wheat, rye, emmer)

     

    Main course

    Alo matar masala

                Tomato-based Indian stew with peas and potatoes

     

    Dessert

    Black bean brownie with peanuts and banana nice cream

     

    *Contains peanuts

     

    3:

    Starter

    Carrot-and-ginger soup with home-baked bread and spring onion pesto

     

    *The bread contains gluten (wheat, rye, emmer)

     

    Main course

    Norwegian “Husmannskost” in an animal-friendly twist 

    Soy beef and / or “Meat” cakes, oven-baked vegetables, mushroom sauce, pea stew, cranberry jam, fermented carrot and ginger, pickled red onion

     

    *Contains soy, mustard, sesame, peanuts

     

    Dessert

    Meringue, cream and fresh berries

     

    4:

    Appetizer

    Fried polenta triangles with vegetables and peanut sauce

     

    *Contains peanuts

     

    Main course:

    Thai curry Red or green curry with vegetables, coconut milk and peanut butter.

    Served with millet, buckwheat or quinoa, and salad

     

    *Contains peanuts

     

    Dessert

    Warm apple pie with banana

     

    *Contains gluten (wheat)

     

     

    5:

    Appetizer

    Tomato soup

                Served with home-baked bread

     

    *The bread contains gluten (wheat, rye, buckets)

     

    Main course

    Lasagna

                Served with focaccia and salad

     

    *The bread contains gluten (wheat)

     

    Dessert

    Panna cotta with flavors of lemon and cinnamon

                Served with berry sauce and caramelized walnuts

               *Contains walnuts

     

    6:

    Appetizer

    Nachos with cheese sauce and salsa

     

    Main course

    Chilli sin Carne

                A Mexican tomato-based stew with beans, carrots, celery and cocoa.

                Served with buckwheat, millet or quinoa

     

    *Contains celery

     

    Dessert

    Chocolate pudding with custard

     

     

    7:

    Starter

    Turkish soup, home-baked bread with pesto

          With flavors from the Turkish cuisine and is topped with parsley / lemon and garlic.

     

    *The bread contains gluten (wheat/emmer, rye)

     

    Main course:

    Tangalao, forcaccia with sun-dried tomato and olives

                Vegan bacalao with the sea’s black gold … seaweed! with bread and    butter

     

    *The bread contains gluten (wheat)

     

    Dessert:

    Warm pear pie with banana nice cream

               

    *Contains gluten (wheat)

     

     

    8:

    Starter

    Banana pancake

                Small thick pancakes, homemade blueberry jam and sunflower facon

     

    *Contains gluten (wheat)

     

    Main course

    Mushroom Stroganoff

                with pickles, beets and fresh herbs

     

    *Contains mustard

     

    Dessert

    Carrot cake

     

    *Contains gluten (wheat)

     

     

    9:

    Starter

    Nettle and squirming cabbage soup

                served with home-baked bread and wild garlic pesto

     

    *The bread contains gluten (wheat, rye, buckets, barley)

     

    Main course

    Witchcraft Full-bodied stew with root vegetables and forest plants

     

    *Contains nuts (hazel), soy, mustard, sesame

     

    Dessert

    Panna cotta with a taste of the forest

                Served with berry sauce or syrup and caramelized walnuts

     

    *Contains walnuts

     

    It is also possible to “Mix & Match”: choose which starter, main course and dessert you want based on what is on the menu 🙂

     

    “Let the chef surprise you”: A dish that is not here, but which we can make based on what we feel inspired by and what ingredients we have.

     

    A three-course dinner costs NOK 300

     

    It is also possible to order only one or two of the dishes:

    Starter: NOK 100

    Main course: 200

    Dessert: 70

     


     

    Soup with home-baked bread and butter or pesto  150,-

     

    Carrot and ginger soup

    Mushroom soup

    Turkish soup

    Indian Dal

    Broccoli soup

    Tomato soup

    Cauliflower soup

    Madrass curry soup

    “Let the chef surprise you”: A soup that is not here, but which we can make based on what we feel inspired by and what ingredients we have.

     

    All soups are served with homemade bread and butter.

     

    *Contains gluten (wheat /emmer/rye).

     

    If you wan’t gluten free alternative, let us know and we can make it:)

     

     


     

    Tapas Buffet  300,-

    Different dishes, for example

    • Turkish lentil soup with parsley / lemon / garlic topping
    • Kisir made with millet (Turkish dish with tomato, parsley etc)
    • Greek salad with vegan feta, red onion, tomato, cucumber
    • Focaccia with sun-dried tomato
    • Olive
    • Red and green pesto
    • Stuffed pizza mushrooms
    • Pickled peppers
    • Aioli

     

    *Contains soy, gluten (wheat)

     


     

    Small food  80,-

     

    Vegonade sandwiches

                Vegan “meat” cake on home-baked bread, pea stew, fried mushrooms and pickled red onions

     

    *Contains gluten (wheat, emmer, rye)

     

    Roll or sandwich with different toppings

    Contact us for more info

     

    *Contains gluten (wheat, emmer, rye)

     

Hva folk sier om Stammen:

“A place for all people!  A must visit in Trondheim” – Avi Jit

“I love, love, love the vegetarian roast they are serving together with a creamy mushroom sauce, mashed potatoes and veggies! Worth every single krone… so tasty!”

– Laurely

“Anbefaler stammen på det varmeste. God mat og hyggelig betjenning. Føler meg tilfreds og er hjemmekoselig” – Sissel Renate 

Kontakt oss


KONGENS GATE 55, 7012 TRONDHEIM


971 45 213


STAMMENCAFE@GMAIL.COM


LIKE US ON FACEBOOK


FOLLOW US ON INSTAGRAM