Julemat på Stammen?

Som catering eller selskap på Stammen. Maten på julebord, julemat og julelunsj serveres som buffet hvor dere forsyner dere selv og kan spise så mye dere vil.

Julebord | 450 kr per person

Soyaribbe
Vegisterkake
Nøttesteik

Maten serveres med dampet potet, grønnsaker, kålrotstappe, fermenterte rotgrønnsaker og rødkål, syltet rødløk, soppsaus, tyttebærsyltetøy, surkål og svisker.

Ostefjøl med hjemmelagede oster, kjeks, eplechutney og sirup med smak av skogen.

Dessert:

Panna cotta med smak av kanel og sitron, bærsaus og karamelliserte valnøtter.

Allergener

nøttesteik: nøtter (hassel, valnøtter), selleri, sennep, Soyaribbe: soya, Ostefjøl: nøtter, soya, sennep, Sjokoladekake: gluten

Julemat | 350 kr per person

Nøttesteik med tilbehør som dampet potet, grønnsaker, kålrotstappe, fermenterte rotgrønnsaker og rødkål, syltet rødløk, soppsaus, tyttebærsyltetøy, surkål og svisker.

Dessert: 

Panna cotta med smak av kanel og sitron, bærsaus og karamelliserte valnøtter.

Allergener

nøttesteik: nøtter (hassel, valnøtter, selleri, sennep, Soyaribbe: soya, dessert: valnøtter

Julelunsj | 250 kr per person

Julesuppe med gulrot, kokosmelk, appelsin og ingefær

Hjemmebakt brød og knekkebrød med forskjellige pålegg som kan passe godt på en førjulsdag, for eksempel:

Auberginsild i forskjellige varianter: tomatsild, karrysild, sursild

Levepostei
Gulrotlaks
Veggesalat
Rødbetsalat
Vakrell i tomat
Eplesmør med smak av julekrydder
Ramsløkpesto

Vi kan lage forskjellig type brød, for eksempel: surdeigsbrød, hvetebrød, fermentert bokhvetebrød (glutenfritt), og bokhvetebrød med valnøtter.

Allergener

soya, sennep. I brød: gluten (hvete, bygg, rug), i bohvetebrød: valnøtter og gluten (hvete) 

Dessert

Stammens sjokoladekake

Allergener: gluten (hvete), soya, sennep

Bokhvetebrødet er glutenfritt

Snitter med fire forskjellige pålegg | 200 kr per person

Gulrotlaks med veggerøre
Vegisterkake med fermentert gulrot og ingefær
Vrie med eplechutney
Levepostei med rødbeter og sylteagurk

Hjemmelaget brød eller surdeigsbrød

Glutenfritt alternativ:

Fermentert bokhvetebrød

Allergener:

gluten (hvete), soya, sennep

  • Vi har ikke en fast meny men vi har nesten alltid mat 🙂

    Vi prøver så langt det lar seg gjøre å bruke lokale og økologiske råvarer. Grønnsaker kjøper vi ofte fra Grønt fra Grindal eller Rågo, mel fra Gullimunn som dyrker økologisk urkorn på Innherred, og vi bruker norsk quinoa fra Smak av Innlandet. Kaffe kjøper vi som oftest fra
    Innerøy kaffebrenneri.

     


    Vi kan tilby mat for selskap, møter, kurs etc., som catering eller
    her på Stammen.

    Minimum antall 10 personer

    Buffet
    Ta kontakt med oss for å få forslag på buffetsammensetninger.


    Surprise ?

    Ellers

    Hva det måtte være vi finner på

     


     

    Vi kan også tilby mat til selskap, kurs, møter etc. Se fanen Catering & Events for en mer innholdsrik meny. 

    For spørsmål og bestilling ta gjerne kontakt 🙂

    stammencafe@gmail.com

    eller ring 971 45 213

24130077_1864353467209929_507286284973370287_o

Visste du..

At vi brygger vårt eget øl?

At vi har 3-5 kulturelle arrangement hver uke? 

At all mat og drikke er vegansk? og en god del økologisk? 

At vi redder helt fin og brukbar frukt og grønt som egentlig skulle blitt kastet?

At vi fra januar-mai og august-desember har temabuffet kl 17-19 hver  fredag?

 

Hva folk sier om Stammen:

“A place for all people!  A must visit in Trondheim” – Avi Jit

“I love, love, love the vegetarian roast they are serving together with a creamy mushroom sauce, mashed potatoes and veggies! Worth every single krone… so tasty!”

– Laurely

“Anbefaler stammen på det varmeste. God mat og hyggelig betjenning. Føler meg tilfreds og er hjemmekoselig” – Sissel Renate