Renting the place

Midt i Trondheim sentrum kan du reservere din helt egen café – egnet til både møtevirksomhet, selskap og arrangement.

Stammen Café & Bar er lokalisert på Hospitalløkka, 300 meter vest for Prinsenkrysset. Her har vi tre sofagrupper, ti bord og sitteplasser til 40 personer, med mulighet for å legge til rette for flere om ønskelig.

Med scene og projektor er vår café ypperlig for kurs og møtevirksomhet. På dagtid er det mulig å booke hele lokalet for seg selv, og vi kan tilby varm lunsj inkl ubegrenset påfyll av kaffe/te til kun 150kr pr pers.

Vi er et sted som kun serverer vegansk mat og en god del av våre ingredienser, samt drikke, er økologiske. Vi kan tilby Temabuffeter (Husmannskost, Indisk, Tex mex o.l.) til 175,- inkl dessert, kaffe og te. Vi skreddersyr meny til deres selskap.

Det er også mulig å booke lokalet med kjøkken og stå for matlagingen selv.  Ved medbrakt mat ligger et tillegg på 500kr, samt at har vi en non-policy på kjøtt, så den medbrakte maten må isåfall være vegetarisk. Vi har ikke lov til å tillate medbrakt alkohol i våre lokaler.

Vi har en scene med mikrofon, et lite PA-anlegg, et piano, en kassegitar, en liten Djembe-tromme, en type Cajon-tromme og en større Kpanlogo-tromme – noe det kan bli god stemning av!