Lokalt og Økologisk
Vi bruker lokale og økologiske råvarer så langt det lar seg gjøre.
Vi bruker blant annet økologisk urkornsmel fra Gullimunn på Innhered og fra Reppe Søndre.
Norsk proteinrik quinoa (usprøytet) får vi fra Heramb gård på Ringsaker.
Grønnsaker får vi i sesong fra blant annet Dype Røtter på Reppe, Grønt fra Grindal og Lysklæt gård i Melhus, som alle dyrker usprøyta og økologisk og/eller regenerativt.
Kaffen kommer fra Konfiansa, et ideelt prosjekt som støtter små og uanhengige kaffeprodusenter i Øst-Timor som dyrker kaffe naturlig uten sprøytemidler.
Vi har et godt utvalg av økologisk brus fra Naturfrisk og Grimsdal brusfabrikk, og smakfulle safter fra Rotvoll Safteri.
I tappetårnet har vi lokale øltyper, fra blant annet Austmann, Rodebak, og ikke minst vårt eget Stammenbrygg LØV.
All maten vi serverer er 100% plantebasert, og godt for både kropp og miljø.