Meny for catering, selskaper og arrangementer
Vi vil gi deg mat som er bra for deg, dyrene og jordkloden, produsert med mest mulig lokale og økologiske råvarer.
Minimum antall: 10 personer. For buffet: 15 personer.
For catering:
Dere kan enten hente maten selv på Stammen, eller vi kan levere maten til dere.
For levering blir det et tillegg på 300 kr.
Alternativ 1:
Suppe med hjembakt brød og vegansk smør, ramsløkpesto eller rød pesto.
Passer for eksempel til seminarer, møter, workshop mm.
150 kr per person
Alternativ 2:
Gryte med tilbehør.
En god posjon middag, litt mer enn suppe. Passer også for seminarer, møter, workshop eller en feiring, for eksempel bursdagsfeiring, dåp, mm.
200 kr per person.
Altarnativ 3:
Middagsbuffet med dessert og kaffe/te.
For deg som ønsker en helaften, med flere forskjellige retter.
Buffetene har vi satt sammen ut fra forskjellige tema/regioner.
Spis så mye du vil!
Inkludert kaffe/te og en dessert.
375 kr per person
Alternativ 4:
Middagsbuffet.
For deg som ønsker en helaften, med flere forskjellige retter.
Buffetene har vi satt sammen ut fra forskjellige tema/regioner.
Spis så mye du vil!
Ikke inkludert kaffe/te og dessert.
300 kr per person
Alternativ 5:
Frokost-og lunsjbuffet: Hjembakt brød og knekkebrød med forskjellig plantebasert pålegg.
Kan også inkludere suppe, pannekake, grøt og fruktfat.
Passer som frokostmøte eller lunsj, til seminarer, møter, workshos etc.
Fra 150- til 250 kr per person
Alternativ 6:
Kake-og kaffebuffet.
Tilby kake og kaffe til gjestene. Et poppulært tilbud som tiltrekker mange til et arrangement! Man kan forsyne seg flere ganger.
Passer for seminarer, møter, og åpne arrangement.
Pris: 120 kr per person.
Dessert/kake.
70 kr per person.
Kaffe/te med påfyll.
50 kr per person (kun for selskap inne på Stammen).
Om råvarene
Vi bruker lokale og økologiske råvarer så langt det lar seg gjøre. Samtidig er vi pragmatiske og kan bruke grønnsaker og smaker som passer til retten selv om de ikke er å få tak i lokalt. Vi kjøper ofte grønnsaker fra Rågo, som leverer usprøytede grønnsaker fra Frosta, mel fra Gullimunn som dyrker økologisk urkorn på Innherred, og vi bruker norsk quinoa fra Heramb gård på Ringsaker. Kaffen kommer fra Konfiansa, et ideelt prosjekt som støtter små og uanhengige kaffeprodusenter i Øst-Timor.
Linker:
Grønnsaker:
https://raago.no/ ,
Kaffe:
https://www.konfiansa.no/
Mel:
https://gullimunn.no/
Quinoa:
https://www.norskquinoa.no/
Jorden nærer lite frø
Solen modner, korn gir brød
Kjære sol og kjære jord
Takk for maten på vårt bord
Suppe
Suppene blir servert med hjembakt brød og vegansk smør eller pesto.
Gulrot-og ingefærsuppe
Grønn ertesuppe
Soppsuppe
Tyrkisk suppe med erter, potet og gulrot
Indisk dal
Brokkolisuppe
Tomatsuppe
Meksikansk tomatsuppe
Blomkålsuppe
“La kokken overraske deg”: Ei suppe som ikke står her, men som vi kan lage ut fra hva vi føler oss inspirert til og hva vi har av råvarer. Du kan også komme med ønsker.
Allergener: sennep, soya.
Brød: Gluten (hvete, rug, emmer). Ta kontakt om du har glutenallergi så vi kan lage glutenfritt alternativ.
Pris per person: 150 kr
Gryte med tilbehør
Grytene blir servert med tilbehør som passer til, for eksmepel brød eller quinoa etc, og salat.
For å gjøre tilbehøret litt mer kortreist, god og næringsrik erstatter vi ris med quinoa eller annet korn som er dyrket i Norge. Men vi er ikke fanatisk. Ønsker du heller ris, bare si fra så ordner vi det:) Det er også med salat etc. til middagen
Tangalao
Vegansk bacalao med havets sorte gull...tang!
med brød og smør
Inneholder gluten (hvete/spelt). Si fra om du ønsker glutenfritt alternativ.
Heksegryte
Fyldig gryte med forskjellige rotgrønnsaker. Som heksa bruker vi også spiselige vekster som vi finner i skogen.
Inneholder cashewnøtter, soya, sennep, sesam.
Sopp Stroganoff
med sylteagurk og rødbeter.
Inneholder sennep.
Chilli sin Carne
En meksikansk tomatbasert gryte med bl.a belgfrukter, gulrot, selleri og kakao. Inneholder selleri.
Avi-curry
En innsiktsfull curry oppkalt etter den indiske kokken Avi, med forskjellige grønnsaker, plantemelk og cashewnøtter.
Inneholder cashewnøtter og soya.
Madrass curry gryte
Denne gryta er laget med Madras curry, sennepsfrø, plantemelk og forskjellige grønnsaker.
Inneholder sennep.
Alo Gobi Masala
Klassisk indisk rett med potet og blomkål.
Inneholder sennep.
Channa Masala med lokal vri
Tomatbasert indisk kikertcurry. Vi lager den i mer lokal stil med erter istedet for kikerter.
Inneholder sennep.
Thaigryte
Rød eller grønn curry med forskjellige grønnsaker, kokosmelk og peanøttsmør. Inneholder peanøtter og soya.
Kremet korma
med sesongens grønnsaker og cashewnøtter.
Inneholder cashewnøtter og soya.
Lasagne
med hjembakt brød og salat.
Inneholder gluten
Teriyakiwok med glassnudler
Wok med forskjellige grønnsaker i teriyakisaus og glassnudler
Inneholder soya
Bananpannekaker
Små tykke pannekaker med syltetøy og solsikkefacon.
5 stk per person
Inneholder soya og gluten (hvete)
Friskeboller med hvit saus og karri
Klassisk norsk rett i vegansk stil
Serveres med dampet potet og grønnsaker, og råkostsalat.
Inneholder gluten (hvete)
“La kokken overraske deg”: Ei rett som ikke står her, men som vi kan lage ut fra hva vi føler oss inspirert til og hva vi har av råvarer. Du kan også komme med ønsker.
Pris per person: 200 kr
Buffet
Buffetene har vi satt sammen ut fra forskjellige tema/regioner, og kan variere etter hva vi føler oss inspirert til og hvilke råvarer som er i sesong. Om du ønsker en mer detaljert beskrivelse av hva buffeten vil inneholde, gjerne ta kontakt og vi setter opp et menyforslag for deg.
Middelhavsmat
Mat fra Middelhavsregionen
Lasagne, Focaccia, Middelhavssalat, Oliven, Syltet paprika, Kisir (tyrkisk rett med quinoa), Rød pesto og ramsløkpesto.
Inneholder soya og gluten.
Thailand
Mat inspirert fra det Thailandske kjøkkenet!
Thai rød eller gul curry med sesongens grønnsaker og peanøttsmør, Teriyakiwok med glassnudler, Thaisalat, Quinoa og Sommerruller.
Inneholder soya, peanøtter.
Taco
Taco i vegansk hjemmelaget stil!
Hjemmelagde tortillalefser, blomkåltaco, vegetacodeig med valnøtter og sopp, grønnsaker som hører tacoen til (mais, tomat, agurk, rødløk, paprika, salat etc), blomkålost, ostedip, greencream, salsa, vegansk rømme.
Inneholder gluten (hvete), soya, nøtter (valnøtter, hasselnøtter, cashewnøtter).
Tapas
Passer for mange forskjellige anledninger.
Tvinnet urteknute eller focaccia, ramsløkpesto, rød pesto, aioli, oliven, quinoaboller i tomatsaus, hvitløksmarinert sopp, sprøstekte potetbåter, syltede grønnsaker, salat.
Inneholder gluten (hvete)
India
Det indiske kjøkkenet har mye godt å tilby!
Papadam, to curryer, som for eksempel Alo Gobi Masala (mild gul curry med potet og blomkål) Matar Masala (tomatbasert gryte med erter.), quinoa, bokhvetedosa, tomatchutney, mintchutney, raita, peanøt masala (peanøttsalat med koriander, rødløk, chilli, lime, tomat)
Inneholder peanøtter, soya, sennep.
Mexico
Chilli sin carne, quinoa, pico de gallo (frisk meksikansk salat med tomat, rødløk, koriander, lime etc), salsa, grønn krem, ostedip, vegansk rømme, salat, nachochips eller Nachoform med vegetacodeig og koriander.
Inneholder selleri, gluten.
God gammeldags husmannskost
Veganske middagskaker laget med quinoa, havre og solsikkekjerner, Sesongens grønnsaker, kålstuing eller ertestuing, soppsaus, syltet rødløk, tyttebærsyltetøy. Om vi har det tilgjengelig kan det også være fermentert gulrot og ingefær.
Inneholder gluten, soya.