Meny for catering, selskaper og arrangementer

Vi vil gi deg mat som er bra for deg, dyrene og jordkloden, produsert med mest mulig lokale og økologiske råvarer.

Minimum antall: 10 personer. For buffet: 15 personer.

For catering:
Dere kan enten hente maten selv på Stammen, eller vi kan levere maten til dere.
For levering blir det et tillegg på 300 kr.

FOR JULEMENY, TRYKK HER!

Alternativ 1:
Suppe med hjembakt brød og vegansk smør, ramsløkpesto eller rød pesto.
Passer for eksempel til seminarer, møter, workshop mm.
150 kr per person

Alternativ 2:
Gryte med tilbehør.
En god posjon middag, litt mer enn suppe. Passer også for seminarer, møter, workshop eller en feiring, for eksempel bursdagsfeiring, dåp, mm.
200 kr per person.

Altarnativ 3:
Middagsbuffet med dessert og kaffe/te.
For deg som ønsker en helaften, med flere forskjellige retter.
Buffetene har vi satt sammen ut fra forskjellige tema/regioner.
Spis så mye du vil!
Inkludert kaffe/te og en dessert.
375 kr per person

Alternativ 4:
Middagsbuffet.
For deg som ønsker en helaften, med flere forskjellige retter.
Buffetene har vi satt sammen ut fra forskjellige tema/regioner.
Spis så mye du vil!
Ikke inkludert kaffe/te og dessert.
300 kr per person

Alternativ 5:
Frokost-og lunsjbuffet: Hjembakt brød og knekkebrød med forskjellig plantebasert pålegg.
Kan også inkludere suppe, pannekake, grøt og fruktfat.
Passer som frokostmøte eller lunsj, til seminarer, møter, workshos etc.
Fra 150- til 250 kr per person

Alternativ 6:
Kake-og kaffebuffet.
Tilby kake og kaffe til gjestene. Et poppulært tilbud som tiltrekker mange til et arrangement! Man kan forsyne seg flere ganger.
Passer for seminarer, møter, og åpne arrangement.
Pris: 120 kr per person.

Dessert/kake.
70 kr per person.

Kaffe/te med påfyll.
50 kr per person (kun for selskap inne på Stammen).

Om råvarene
Vi bruker lokale og økologiske råvarer så langt det lar seg gjøre. Samtidig er vi pragmatiske og kan bruke grønnsaker og smaker som passer til retten selv om de ikke er å få tak i lokalt. Vi kjøper ofte grønnsaker fra Rågo, som leverer usprøytede grønnsaker fra Frosta, mel fra Gullimunn som dyrker økologisk urkorn på Innherred, og vi bruker norsk quinoa fra Heramb gård på Ringsaker. Kaffen kommer fra Konfiansa, et ideelt prosjekt som støtter små og uanhengige kaffeprodusenter i Øst-Timor.

Linker:
Grønnsaker:
https://raago.no/ ,
Kaffe:
https://www.konfiansa.no/
Mel:
https://gullimunn.no/
Quinoa:
https://www.norskquinoa.no/

Jorden nærer lite frø
Solen modner, korn gir brød
Kjære sol og kjære jord
Takk for maten på vårt bord


Suppe
Suppene blir servert med hjembakt brød og vegansk smør eller pesto.

Gulrot-og ingefærsuppe
Grønn ertesuppe
Soppsuppe
Tyrkisk suppe med erter, potet og gulrot
Indisk dal
Brokkolisuppe
Tomatsuppe
Meksikansk tomatsuppe
Blomkålsuppe

“La kokken overraske deg”: Ei suppe som ikke står her, men som vi kan lage ut fra hva vi føler oss inspirert til og hva vi har av råvarer. Du kan også komme med ønsker.

Allergener: sennep, soya.
Brød: Gluten (hvete, rug, emmer). Ta kontakt om du har glutenallergi så vi kan lage glutenfritt alternativ.

Pris per person: 150 kr

Gryte med tilbehør
Grytene blir servert med tilbehør som passer til, for eksmepel brød eller quinoa etc, og salat.

For å gjøre tilbehøret litt mer kortreist, god og næringsrik erstatter vi ris med quinoa eller annet korn som er dyrket i Norge. Men vi er ikke fanatisk. Ønsker du heller ris, bare si fra så ordner vi det:) Det er også med salat etc. til middagen

Tangalao
Vegansk bacalao med havets sorte gull...tang!
med brød og smør
Inneholder gluten (hvete/spelt). Si fra om du ønsker glutenfritt alternativ.

Heksegryte
Fyldig gryte med forskjellige rotgrønnsaker. Som heksa bruker vi også spiselige vekster som vi finner i skogen.
Inneholder cashewnøtter, soya, sennep, sesam.

Sopp Stroganoff
med sylteagurk og rødbeter.
Inneholder sennep.

Chilli sin Carne
En meksikansk tomatbasert gryte med bl.a belgfrukter, gulrot, selleri og kakao. Inneholder selleri.

Avi-curry
En innsiktsfull curry oppkalt etter den indiske kokken Avi, med forskjellige grønnsaker, plantemelk og cashewnøtter.
Inneholder cashewnøtter og soya.

Madrass curry gryte
Denne gryta er laget med Madras curry, sennepsfrø, plantemelk og forskjellige grønnsaker.
Inneholder sennep.

Alo Gobi Masala
Klassisk indisk rett med potet og blomkål.
Inneholder sennep.

Channa Masala med lokal vri
Tomatbasert indisk kikertcurry. Vi lager den i mer lokal stil med erter istedet for kikerter.
Inneholder sennep.

Thaigryte
Rød eller grønn curry med forskjellige grønnsaker, kokosmelk og peanøttsmør. Inneholder peanøtter og soya.

Kremet korma
med sesongens grønnsaker og cashewnøtter.
Inneholder cashewnøtter og soya.

Lasagne
med hjembakt brød og salat.
Inneholder gluten

Teriyakiwok med glassnudler
Wok med forskjellige grønnsaker i teriyakisaus og glassnudler
Inneholder soya

Bananpannekaker
Små tykke pannekaker med syltetøy og solsikkefacon.
5 stk per person
Inneholder soya og gluten (hvete)

Friskeboller med hvit saus og karri
Klassisk norsk rett i vegansk stil
Serveres med dampet potet og grønnsaker, og råkostsalat.
Inneholder gluten (hvete)

“La kokken overraske deg”: Ei rett som ikke står her, men som vi kan lage ut fra hva vi føler oss inspirert til og hva vi har av råvarer. Du kan også komme med ønsker.

Pris per person: 200 kr

Buffet
Buffetene har vi satt sammen ut fra forskjellige tema/regioner, og kan variere etter hva vi føler oss inspirert til og hvilke råvarer som er i sesong. Om du ønsker en mer detaljert beskrivelse av hva buffeten vil inneholde, gjerne ta kontakt og vi setter opp et menyforslag for deg.

Middelhavsmat
Mat fra Middelhavsregionen
Lasagne, Focaccia, Middelhavssalat, Oliven, Syltet paprika, Kisir (tyrkisk rett med quinoa), Rød pesto og ramsløkpesto.

Inneholder soya og gluten.

Thailand
Mat inspirert fra det Thailandske kjøkkenet!
Thai rød eller gul curry med sesongens grønnsaker og peanøttsmør, Teriyakiwok med glassnudler, Thaisalat, Quinoa og Sommerruller.

Inneholder soya, peanøtter.

Taco
Taco i vegansk hjemmelaget stil!
Hjemmelagde tortillalefser, blomkåltaco, vegetacodeig med valnøtter og sopp, grønnsaker som hører tacoen til (mais, tomat, agurk, rødløk, paprika, salat etc), blomkålost, ostedip, greencream, salsa, vegansk rømme.

Inneholder gluten (hvete), soya, nøtter (valnøtter, hasselnøtter, cashewnøtter).

Tapas
Passer for mange forskjellige anledninger.

Tvinnet urteknute eller focaccia, ramsløkpesto, rød pesto, aioli, oliven, quinoaboller i tomatsaus, hvitløksmarinert sopp, sprøstekte potetbåter, syltede grønnsaker, salat.

Inneholder gluten (hvete)

India
Det indiske kjøkkenet har mye godt å tilby!

Papadam, to curryer, som for eksempel Alo Gobi Masala (mild gul curry med potet og blomkål) Matar Masala (tomatbasert gryte med erter.), quinoa, bokhvetedosa, tomatchutney, mintchutney, raita, peanøt masala (peanøttsalat med koriander, rødløk, chilli, lime, tomat)

Inneholder peanøtter, soya, sennep.

Mexico
Chilli sin carne, quinoa, pico de gallo (frisk meksikansk salat med tomat, rødløk, koriander, lime etc), salsa, grønn krem, ostedip, vegansk rømme, salat, nachochips eller Nachoform med vegetacodeig og koriander.

Inneholder selleri, gluten.

God gammeldags husmannskost
Veganske middagskaker laget med quinoa, havre og solsikkekjerner, Sesongens grønnsaker, kålstuing eller ertestuing, soppsaus, syltet rødløk, tyttebærsyltetøy. Om vi har det tilgjengelig kan det også være fermentert gulrot og ingefær.

Inneholder gluten, soya.


Desserter

Inkludert i buffetene er det en dessert. Du kan velge mellom:

Panna cotta med bærsaus og karamelliserte valnøtter
Sjokoladepudding med vaniljesaus
Karamellpudding
Eple-og kanelpai med krem
Pære-og kardemommepai med krem
Sjokoladekake
Gulrotkake
Kanelkake
Fruktsalat med krem
Eton Mess

English

We want to give you food that is good for you, the animals and the planet, produced with as many local and organic ingredients as possible.

Minimum number: 10 people. For buffet: 15 people.

For catering:‌
‌You can either pick up the food yourself at Stammen, or we can deliver the food to you.‌
‌For delivery, there will be an addition of NOK 300.

Option 1:
‌Soup with home-baked bread and vegan butter, chive pesto or red pesto. ‌
‌Suitable, for example, for seminars, meetings, workshops etc.‌
‌NOK 150 per person

Option 2:
‌Pot with accessories.‌
‌A good potion dinner, a little more than soup. Also suitable for seminars, meetings, workshops or a celebration, such as a birthday celebration, baptism, etc.‌
‌NOK 200 per person.

Alternative 3:
‌Dinner buffet with dessert and coffee/tea.‌
‌For those who want an all-nighter, with several different dishes.‌
We have put together the buffets based on different themes/regions
‌Eat as much as you want!‌
‌Including coffee/tea and a dessert.‌
‌NOK 375 per person

Option 4:
‌Dinner buffet.‌
‌For those who want an all-nighter, with several different dishes.‌
We have put together the buffets based on different themes/regions
‌Eat as much as you want!‌
‌Not including coffee/tea and dessert.‌
‌NOK 300 per person

Option 5:
‌Breakfast and lunch buffet: Home-baked bread and crisp bread with various plant-based toppings. ‌
‌Can also include soup, pancake, porridge and fruit platter.‌
‌Suitable as a breakfast meeting or lunch, for seminars, meetings, workshops etc.‌
From NOK 150 to NOK 250 per person

Option 6:
‌Cake and coffee buffet.‌
‌Offer cake and coffee to the guests. A popular offer that attracts many to an event! You can supply yourself several times.‌
‌Suitable for seminars, meetings, and open events.‌
Price: NOK 120 per person.

Dessert/cake.
‌NOK 70 per person.

Coffee/tea with refill.‌
NOK 50 per person (only for company inside Stammen).

About the food
‌We use local and organic ingredients as far as possible. At the same time, we are pragmatic and can use vegetables and flavors that suit the dish even if they are not available locally. We often buy vegetables from Rågo, which supplies unsprayed vegetables from Frosta, flour from Gullimunn, which grows organic primeval grains at Innherred, and we use Norwegian quinoa from Heramb farm at Ringsaker. The coffee comes from Konfiansa, an ideal project that supports small and independent coffee producers in East Timor.

Linker:‌
vegetables
https://raago.no/ ,‌
coffee
https://www.konfiansa.no/
‌Mel: ‌
https://gullimunn.no/
‌Quinoa: ‌
https://www.norskquinoa.no/

The soil nourishes little seed
The sun ripens, grain gives bread
Dear sun and dear earth
Thank you for the food on our table


Soup
The soups are served with home-baked bread and vegan butter or pesto.

Carrot and ginger soup‌
‌Green pea soup‌
‌Mushroom soup‌
‌Turkish soup with peas, potato and carrot‌
‌Indian Dal
‌Broccoli soup‌
‌Tomato soup‌
‌Mexican tomato soup‌
Cauliflower soup

"Let the chef surprise you": A soup that is not listed here, but which we can make based on what we feel inspired to do and what ingredients we have. You can also make wishes.

Allergens: mustard, soy. ‌
Bread: Gluten (wheat, rye, emmer). Get in touch if you have a gluten allergy so we can make a gluten-free alternative.

Price per person: DKK 150

Casserole with accessories
‌The pots are served with accessories that go with it, for example bread or quinoa etc, and salad.

To make the side dish a little more convenient, good and nutritious, we replace rice with quinoa or another grain grown in Norway. But we are not fanatics. If you'd rather have rice, just let us know and we'll arrange it :) It also comes with salad etc. for dinner

Take it
‌Vegan bacalao with the sea's black gold...seaweed!‌
‌with bread and butter‌
Contains gluten (wheat/spelt). Let us know if you want a gluten-free alternative.

Witch's cauldron
‌Heavy casserole with various root vegetables. As the witch, we also use edible plants that we find in the forest.‌
‌Contains cashew nuts, soy, mustard, sesame.

Mushroom Stroganoff‌
‌with pickles and beets.‌
Contains mustard.

Chilli sin Carne‌
‌A Mexican tomato-based stew with, among other things, legumes, carrot, celery and cocoa. Contains celery.

Avi-curry‌
‌An insightful curry named after the Indian chef Avi, with various vegetables, plant milk and cashew nuts.‌
Contains cashew nuts and soy.

Madrass curry pot‌
‌This stew is made with Madras curry, mustard seeds, plant milk and various vegetables.‌
‌Contains mustard.‌

Alo Gobi Masala‌
‌Classic Indian dish with potato and cauliflower.‌
Contains mustard.

Channa Masala with local vri
‌Tomato-based Indian chickpea curry. We make it in a more local style with peas instead of chickpeas.‌
Contains mustard.

Thaigryte‌
‌Red or green curry with various vegetables, coconut milk and peanut butter. Contains peanuts and soy.

Creamy korma‌
‌with seasonal vegetables and cashew nuts.‌
Contains cashew nuts and soy.

Lasagne‌
‌with home-baked bread and salad.‌
Contains gluten

Teriyaki wok with glass noodles‌
‌Wok with various vegetables in teriyaki sauce and glass noodles‌
Contains soy

Banana Pancakes‌
‌Small thick pancakes with jam and sunflower shape.‌
‌5 pcs per person‌
‌Contains soy and gluten (wheat)

Fresh meatballs with white sauce and curry
‌Classic Norwegian dish in a vegan style‌
‌Served with steamed potato and vegetables, and raw food salad.‌
‌Contains gluten (wheat)

"Let the chef surprise you": A dish that is not listed here, but which we can make based on what we feel inspired to do and what ingredients we have. You can also make wishes.

Price per person: NOK 200

Buffet
We have put together the buffets based on different themes/regions, and can vary according to what we feel inspired to do and which ingredients are in season. If you would like a more detailed description of what the buffet will contain, please get in touch and we will set up a menu proposal for you.

Mediterranean food
Food from the Mediterranean region
‌Lasagne, Focaccia, Mediterranean salad, Olives, Pickled peppers, Kisir (Turkish dish with quinoa), Red pesto and spring onion pesto.

Contains soy and gluten.

Thailand
Food inspired by Thai cuisine! ‌
‌Thai red or yellow curry with seasonal vegetables and peanut butter, Teriyaki wok with glass noodles, Thai salad, Quinoa and Summer rolls.

Contains soy, peanuts.

Taco
‌Taco in vegan homemade style!‌
‌Homemade tortilla chips, cauliflower tacos, vegeta dough with walnuts and mushrooms, vegetables that go with the taco (corn, tomato, cucumber, red onion, paprika, lettuce etc), cauliflower cheese, cheese dip, green cream, salsa, vegan sour cream.

Contains gluten (wheat), soya, nuts (walnuts, hazelnuts, cashews).

Tapas
‌Suitable for many different occasions.

Twisted herb knot or focaccia, ram onion pesto, red pesto, aioli, olives, quinoa balls in tomato sauce, garlic marinated mushrooms, crispy fried potato boats, pickled vegetables, salad.

Contains gluten (wheat)‌

India
Indian cuisine has a lot to offer!

Papadam, two curries, such as Alo Gobi Masala (mild yellow curry with potato and cauliflower) Matar Masala (tomato-based stew with peas.), quinoa, buckwheat dosa, tomato chutney, mint chutney, raita, peanut masala (peanut salad with coriander, red onion, chilli , lime, tomato)

Contains peanuts, soy, mustard.

Mexico
‌Chilli sin carne, quinoa, pico de gallo (fresh Mexican salad with tomato, red onion, coriander, lime etc), salsa, green cream, cheese dip, vegan sour cream, salad, nacho chips or Nacho form with vegetable dough and coriander.

Contains celery, gluten.

Good old-fashioned home cooking
‌Vegan dinner cakes made with quinoa, oats and sunflower seeds, seasonal vegetables, cabbage stew or pea stew, mushroom sauce, pickled red onion, cranberry jam. If we have it available, it can also be fermented carrot and ginger.

Contains gluten, soy.

Desserts
Included in the buffets there is a dessert. You can choose between:

Panna cotta with berry sauce and caramelized walnuts
Chocolate pudding with vanilla sauce
Caramel pudding
Apple and cinnamon pie with cream
Pear and cardamom pie with cream
Chocolate cake
Carrot cake
Cinnamon cake
Fruit salad with cream
Eton Mess

Price per person: 375 NOK

















Kontakt: stammencafe@gmail.com Send mail