Mandalaworkshop: Fra kaos til orden

Stammen Cafe i samarbeid med kunstterapeut Eva Sofie Berg ønsker velkommen til en spennende workshop om mandalaer. Her kan du få en erfaring med fri mandalategning som en metode til ro, stabilitet orden og innsikt i ditt eget liv i en tid preget av uro. Denne formen for kreativitet og bildeskaping er en universell og allmennkulturell aktivitet som er godt egnet når man står i krevende og urolige tider slik f.eks. vår verden kan se ut for tiden med krig, dyrtid, mismot og kaos.

Dette er en workshop for deg som trenger en times avbrekk i hverdagen. Unge og unge voksne, samt sårbare og utsatte mennesker, er spesielt velkommen, men workshopen kan være nyttig og ha verdi for alle interesserte. Det kreves ingen forkunnskaper, bare et ønske om å tegne og utforske noe av mandalategningens muligheter.

Du vil få lage din egen mandala og bruke enkle redskaper som tegneblyanter. Vi vil utforske hva som kan oppstå fra det kaotiske. Kanskje får du øye på en figur eller et symbol. Her er ingen flinkere enn andre. Vi tar en kikk på hverandres mandalaer og oppsummerer.

Åpent arrangement. Ingen påmelding. Bare å komme.Workshopen arrangeres i relasjon til den pågående utstillingen på Stammen med kunstterapeut og amatørkunstner Eva Sofie Berg.

Om workshopholderen:
Eva Sofie Berg er utdannet kunstterapeut. Hun har spesielt konsentrert seg om mandalaer og bruken av disse. Kunstnerisk er Eva Sofie Berg autodidakt, men har gått flere kurs innenfor akrylmaling. Hun har tatt utallige selvutviklingskurs, og har et stort engasjement for kunstterapi som en vei til livsglede, kreativ utfoldelse, selvutvikling, egenomsorg og terapi.

Lørdag 18. November
15:00
Stammen Café & Bar

Arrangement av: Eva Sofie Berg, Kunstterapi for Sjeleglede

Fb-event: https://www.facebook.com/events/1018771466123620

Kontakt: stammencafe@gmail.com Send mail