29/9 Fredag 18:30 Trondheim Poesi Café: Økouka
English:
Join us at Stammen Café & Bar for an enchanting evening dedicated to celebrating Økouka 2023, hosted by Trondheim Poesi Café. Step into a unique haven where you can cozy up, unwind, and immerse yourself in a symphony of stories, songs, and shared poetry.
This inclusive event welcomes participants of all ages, while also providing a content advisory centered around decolonization, anti-racism, and mature themes that honor peace, solidarity, dignity, and healing. All languages find a warm embrace in this space, a testament to the universality of the poetic experience.
Raïs Neza Boneza will be our host for the poetry café, a published poet, and peace activist who has traversed the globe sharing his wisdom.
It will be possible to buy "cheese" (vegan style) and organic wine, in addition to our regular menu consisting of vegan food based mainly on non-sprayed/organic ingredients.
Norsk:
Bli med oss på Stammen Café & Bar for en fortryllende kveld dedikert til å feire Økouka 2023, arrangert av Trondheim Poesi Café. Tre inn i en unik oase der du kan finne deg til rette, slappe av og fordype deg i en symfoni av historier, sanger og delt poesi.
Det er en åpen scene, og du er velkommen til å dele ditt eget poetiske utrykk rundt temaet økologisk, og hva enn det vekker i deg.
Trondheim Poesi Café fungerer som en kanal hvor våre mangfoldige fortellinger, kulturer og oppløftende forskjeller får blomstre. Gjennom ord, musikk og fremføringer deler vi den terapeutiske kunsten å fortelle historier.
Dette inkluderende arrangementet ønsker deltakere i alle aldre velkommen, samtidig som det gir en innholds anbefaling med fokus på avkolonisering, antirasisme og modne temaer som hedrer fred, solidaritet, verdighet og helbredelse. Alle språk er hjertelig velkommen i dette rommet, som en hedring av poesi-opplevelsens universelle karakter.
Raïs Neza Boneza vil være vår vert for poesikafeen, en publisert poet og fredsaktivist som har reist verden rundt og delt sin visdom.
Det blir mulig å kjøpe "ost"(vegan style) og økologisk vin i tillegg til den vanlige menyen som består av vegansk mat basert i stor grad på lokale og økologiske/sprøytefrie råvarer.